Наставник Славії прокоментував перемогу над Зорею у Лізі Європи

Головний тренер празької «Славії» Їндржих Трпишовський прокоментував перемогу над «Зорею» (2:0) у першому матчі 4-го раунду кваліфікації Ліги Європи.

«По-перше, хотів би сказати, що сьогодні ми грали добре. Можу порівняти сьогоднішню гру з тією, яку ми показали у поєдинку з «Дніпром-1.

Можливо, цей результат є одним з кращих, який у нас був в останніх матчах. Ми створювали сильний тиск на суперника і мали багато моментів. Але на жаль, не використали їх. Проте ми продовжували тиснути і забили 2 м’ячі. Це гарний результат перед матчем-відповіддю.

Суперник у нас був дуже сильний, вони непогано грали в нападі, і мали декілька моментів, особливо у другому таймі. Ми знали, що проти нас гратиме сильна команда, вони показали саме те, чого ми від них очікували.

Наш виступ був чудовим. Єдине, чого не вистачало в атакувальній частині, – це голів, ми кілька разів потрапляли за спини оборони суперника, тричі були одні перед воротарем, у нас були інші ударні позиції. Тому це був дуже хороший виступ з нашого боку. Суперник був небезпечний в основному з контратак.

Матч-відповіді? Будемо рахувати втрати, готуватися до реваншу. Другий гол дуже важливий для нас, у суперника дуже швидкі гравці, ми раді, але нам все одно доведеться бути уважними і сконцентрованими. Але зараз ми зосереджені на Яблонці, потім у нас буде три дні на підготовку. Зараз нам це вдалося з нуля, ми хочемо це повторити, але ми хотіли б бути трохи ефективнішими“, – сказав він.

Джерело і фото: сайт ФК Славія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *