Чехи нанесли у 12 разів більше ударів: Славія без шансів розбила Зорю в Лізі Європи

У четвер, 24 серпня, було зіграно перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи, в якому чеська Славія приймала луганську Зорю.

Гра проходила на стадіоні “Фортуна Арена” у Празі та завершилася впевненою перемогою господарів поля.

Голами у складі Славії відзначилися Мухамед Тіджані та Лукаш Масопуст. Обидва м’ячі були забиті у другому таймі.

Варто зазначити, що Славія повністю переграла луганський клуб у цій грі. Господарі поля за 90 хвилин нанесли 12 ударів у площину воріт Зорі, проти одного удару у луганчан. Всього футболісти празького клубу організували 99 небезпечних атак на ворота суперника та нанесли 27 ударів. У Зорі, в свою чергу, 29 атак та 5 ударів. Схоже, що завдання луганського клубу у цьому матчі було втримати нічию, але і цього не вдалося зробити підопічним Ненада Лалатовича.

Славія – Зоря – 2:0

Голи: Тіджані, 81, Масопуст, 90+4

Славія: Коларж – Голеш, Влчек, Масопуст – Провод (Огунгбаї, 69), Шевчик, Зафейріс, Доудера (Валлем, 88) – Шранц (Юречка, 58), Хитіл (Тіджані, 68), Юрасек (ван Бурен, 58)

Зоря: Турбаєвський – Снурніцин (Алефіренко, 85), Батагов, Джордан, Кирюханцев – Мишньов (Мічін, 46), Дришлюк, Яцик (Чурко, 77) – Вантух, Герреро (Бугай, 82), Антюх (Горбач, 82)

Попередження: Дришлюк, 6, Герреро, 44, Батагов, 50, Яцик, 57, Турбаєвський, 62

Матч-відповідь команди зіграють через тиждень, 31 серпня.

Додамо, що переможець пари “Славія” – “Зоря” вийде в груповий раунд Ліги Європи, а команда, яка програє, потрапить в груповий раунд Ліги конференцій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *