Екс-тренер декількох клубів УПЛ оцінив шанси українських команд у Єврокубах

Динамо - Аріс

Відомий український тренер Сергій Ковалець поділився очікуваннями від матчів «Дніпра-1» і «Динамо» проти «Спартака» Трнава і «Бешикташа» в плей-офф кваліфікації Ліги конференцій:

Шанси є, хоча у всіх непрості суперники. «Дніпру-1» протистоїть «Спартак» Трнава. Мені пощастило попрацювати в Словаччині, познайомитися з місцевим футболом. У Трнаві хороший стадіон, хороші вболівальники, кольори команди захищає багато легіонерів. «Дніпру-1» буде непросто, враховуючи трансфер Довбика, відставку Кучера, але шанси оцінюю як 50 на 50.

Бешикташ вважають фаворитом у матчі з «Динамо». Але переконаний, що Луческу і команда добре підготуються до цього протистояння. Прогнозую потрапляння киян до групового турніру Ліги конференцій.

Зоря, вважаю, зробить правильні висновки з поразки «Дніпра-1» від «Славії» і дасть бій чехам. Важливо, що навіть за негативного результату луганський клуб все одно продовжить боротьбу в єврокубках, цей психологічний момент може позитивно позначитися на грі підопічних Лалатовича”, – сказав Ковалець.

«Дніпро-1» свій перший матч проведе завтра, 23 серпня, «Динамо» – 24 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *