Наставник Аріса розкритикував рівень гри та поведінку гравців Динамо

Наставник грецького Аріса Апостолос Терзіс зізнався, що незадоволений, як підсумковим результатом гри з «Динамо» Київ (1:2, пенальті 5-6). Він вважає, що його підопічні були кращими в обох матчах. Також він незадоволений тим, що футболісти київської команди після поєдинку відповіли шанувальникам «Аріса» за мерзенний банер на адресу бійців батальйону ЗСУ «Азов».

«Те, що сталося сьогодні, некрасиво і несправедливо. Ми були кращими в обох іграх. Ми створили моменти, але удача відвернулася від нас. Гра йшла так, як ми хотіли, але поганий газон і гол на 85-й хвилині нам усе зламали.

Ми знали рівень суперника, але знали, як йому протистояти – ми вели гру так, як хотіли, створюючи моменти і контролюючи темп. А в додатковий час ми могли забити, адже в нас були всі шанси для цього. На жаль, нас вибили по пенальті.

Ми тут, щоб запобігати насильству, а не підбурювати його. Соромно для величезного клубу з чудовими футболістами підходити до вболівальників суперника і жестикулювати їм щось. Ви не маєте права ходити і жестикулювати. Молодці наші фанати. Ми команда, яка виступає проти насильства і намагається йому запобігти. Ганьба тому, що сталося“, – заявив Терзіс на післяматчевій прес-конференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *