Бущан – герой: Динамо створило камбек і на характері обіграло Аріс в серії пенальті та вийшло у наступний раунд Ліги конференцій

Динамо - Аріс

У четвер, 17 серпня, відбувся матч-відповідь у парі Динамо – Аріс в рамках 3-го раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА сезону-2023/2024.

Через повномасштабне вторгнення військ РФ в Україну номінально домашній матч “біло-сині” грали на стадіоні “Джулешті” в румунському Бухаресті.

В основний час гра завершилася перемогою Динамо з рахунком 2:1. Перший матч команд відбувся тиждень тому у Греції і завершився мінімальною перемогою Аріса з рахунком 1:0. Таким чином, гра перейшла в овертайм, а потім і в серію пенальті. У виконанні 11-метрових ударів були більш точними гравціДинамо, які у підсумку і вийшли до наступного раунду.

Рахунок у грі відкрили гості – на 39-й хвилині після передачі Луїса Пальми м’яч у сітку воріт Динамо відправив Невен Джурасек. Наприкінці першого тайму киянам вдалося зрівняти рахунок – Назар Волошин забив після пасу Сергія Сидорчука.

На 85-й хвилині зустрічі Динамо вдалося повести у рахунку – гол після передачі Олександра Андрієвського забив Олександр Караваєв.

Варто зазначити, що Аріс завершував гру у меншості. На старті другого овертайму червону картку отримав Павічіч.

Динамо – Аріс – 2:1 (6:5 пен)

Голи: Волошин, 45, Караваєв, 85 – Морон, 39

Динамо: Бущан, Дубінчак, Сирота, Дячук, Тимчик (Караваєв, 72), Н.Волошин (Діалло, 82), Шапаренко (Андрієвський, 72), Сидорчук (Бражко, 72), Буяльський, Ярмоленко (Перріс, 106), Ванат (Беніто, 106)

Аріс: Хутесіатіс, Феррарі, Одубаджо, Фабіано, Монтойя, Даріда (Павичич, 75), Жан Жюль (Самора, 106), Джурасек (Рупп, 59), Пальма (Матарріта, 82), Морон (Хрістодулопулос, 83), Моберг-Карлссон (Менендес, 59)

Попередження: Сирота (105+1), Андрієвський (110) – Павичич (80), Пальма (82), Матарріта (89), Одубаджо (111)

Вилучення: Павічіч (106, друга жовта картка)

Відео матчу: 

Додамо, що в наступному раунді кваліфікації Ліги конференцій Динамо зіграє проти переможця пари Бешикташ – Нефтчі. Перший матч цих команд завершився перемогою турецького клубу з рахунком 3:1.

Матчі раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій будуть зіграні 24 та 31 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *