Головний тренер Севільї оцінив шанси команди обіграти Манчестер Сіті у матчі за Суперкубок УЄФА-2023

Хосе Луїс Менділібар

Пройшла прес-конференція до матчу «Манчестер Сіті» – «Севілья». У ній взяли участь тренер андалусійців в Хосе Луїс Менділібар і півзахисник Неманія Гудель.

Головний тренер «Севільї» Хосе Луїс Менділібар:

«Ми повинні дотримуватися наших ідей і спробувати нав’язати свій футбол, навіть якщо ми граємо проти найкращої команди в Європі. Наш склад не сильно відрізнятиметься від останніх матчів, зіграних у минулій Лізі Європи, навіть з урахуванням того, що «Сіті» буде набагато швидшим суперником, ніж «Рома».

Півзахисник «Севільї» Неманія Гудель:

«Швидше б вийти на поле! Ми впевнені в собі і з нетерпінням чекаємо на початок цього прекрасного матчу. Не можна орієнтуватися на результати проти «Сіті» на груповому етапі [торік]. Це новий сезон і в обох командах нові гравці».

Нагадаємо, традиційний матч, в якому зустрічаються переможці Ліги чемпіонів і Ліги Європи, пройде в грецькому місті Пірей на стадіоні “Георгіас Караїскакіс”. Початок матчу – о 22:00 за київським часом.

Діючим переможцем Суперкубка Європи є мадридський “Реал”. Минулого року “вершкові” в битві за цей трофей здолали німецький “Айнтрахт”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *