“Нас обзивали, на нас плювали”: Мірча Луческу висловився про перший матч Динамо проти Аріса у кваліфікації Ліги конференцій

Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу очікує на підтримку від румунських уболівальників у матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги конференцій проти «Аріса», що відбудеться 17 серпня.

Луческу розповів румунській пресі, що під час матчу в Салоніках його гравці та персонал зазнавали образ з боку грецьких уболівальників.

«Хотілося б, щоб на матчі з «Арісом» у Салоніках були вболівальники. Ми приїхали після складного періоду. З Києва до Салонік ми добиралися 23 години. Ми доїхали потягом до Чернівців, потім автобусом до Сучави, а звідти літаком. Саме тому ми попросили скасувати матч чемпіонату, щоб мати можливість підготуватися. Відновити гравців після такої поїздки неможливо.

Зараз я чекаю реакції від своєї команди. Ми незаслужено програли в Салоніках. Пенальті не було призначено, у наші ворота не було явного пенальті, а його призначили. Атмосфера була більше схожа на «Рапід» – «Петролул», але вболівальники не були такими цивілізованими, як на «Джулешті». Нас обзивали, на нас плювали, на суддю чинився неймовірний тиск. Тому ми дуже хочемо виграти і пройти кваліфікацію. Потім попереду матч із «Бешикташем» у Бухаресті. Їхні вболівальники теж дуже підтримують команду», – сказав Луческу.

Нагадаємо, через повномасштабне військове вторгнення російських окупантів до України номінально домашній для “біло-синіх” поєдинок відбудеться на стадіоні “Джулешті” в румунському Бухаресті. Початок зустрічі – о 20:00 за київським часом.

У першому матчі між командами “Динамо” тиждень тому в Греції поступилося “Арісу” з рахунком 1:0.

Переможець цього протистояння в раунді плейоф відбору Ліги конференцій позмагається за вихід до групового етапу з тріумфатором пари “Бешикташ” (Туреччина) – “Нефтчі” (Азербайджан). У першому поєдинку стамбульський клуб на виїзді виграв з рахунком 1:3.

Той, хто програє в дуелі “Аріс” – “Динамо”, завершить виступи в єврокубках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *