Головний тренер Аріса оцінив шанси своєї команди у матчі проти Динамо в Лізі конференцій

Апостолос Терзіс

У четвер, 10 серпня, київське “Динамо” зіграє з грецьким “Арісом” у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

Зустріч відбудеться в Салоніках на стадіоні “Клеантіс Вікелідіс”. Початок поєдинку – о 21:15 за київським часом.

Головний тренер грецького футбольного клубу Апостолос Терзіс поділився думками перед першим матчем проти киян.

Ми знаємо про високий ступінь складності, оскільки «Динамо» – досвідчена команда, до складу якої входять якісні футболісти, які досягли значних успіхів у своїй країні і, звичайно ж, у європейських турнірах. У роздягальні ми ставимося до цих ігор як великого виклику. Ми – «Аріс», і ми нічого і нікого не боїмося.

Ми граємо вдома, стадіон буде сповнений, і ми знаємо, який поштовх і яку силу дає наш народ. Але ми повинні дотримуватись інструкцій, які ми дали, не робити помилок і мати ясний розум. Серйозні помилки на цьому рівні не прощаються. Потрібно уникнути помилок, яких ми припустилися проти «Арарату». Сподіваюся, ми вийдемо переможцями. «Динамо» має якість, здібності та багато іноземних гравців. Ми знаємо, що 20 000 людей прийдуть завтра, щоб підтримати нас“, – сказав Терзіс.

Матч-відповідь між “Динамо” та “Арісом” заплановано на 17 серпня у румунському Бухаресті.

Переможець цього протистояння в раунді плейоф відбору Ліги конференцій позмагається за вихід до групового етапу з тріумфатором пари “Бешикташ” (Туреччина) – “Нефтчі” (Азербайджан).

Той, хто програє в дуелі “Аріс” – “Динамо”, завершить виступи в єврокубках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *