Олександр Зінченко розповів, що сказав йому Пеп Гвардіола після фіналу Ліги чемпіонів

Олександр Зінченко

Лівий захисник «Арсенала» та збірної України Олександр Зінченко розповів про емоції, які подарувала перемога «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів.

– Напевно, ти ставив собі запитання: «Якби я залишився в «Сіті», можливо, я підняв би цей трофей?».

Слухай, я чесно тобі скажу. Я був дуже щасливий. Я вболівав за «Сіті», тому що розумів, як сильно клуб хотів виграти Лігу чемпіонів, як довго вони до цього йшли. Тому, чесно, я був дуже радий за них всіх.

Я написав і привітав усіх гравців «Сіті», а на наступний день, з самого ранку мені подзвонив сам Пеп. Чесно тобі скажу, коли я побачив, хто мені дзвонить, я подумав, що ще сплю.

Перше, що він мені сказав – це те, що всі гравці, які були в «Сіті», є частиною цього. Він мене теж з цим привітав. У цей момент я був дуже зворушений і подякував йому за все, що він для мене зробив.

– Але ти не шкодував? 

– Я скажу так – у нас усіх одне життя і шкодувати про щось у нас просто немає часу. Ми повинні рухатись вперед. Так, у мене це сталося, і я дуже щасливий, що в мене є такий досвід гри за цей фантачтисний клуб з такими фантастичними людьми. Це життя, – сказав Зінченко.

Нагадаємо, в фіналі Ліги чемпіонів 2022/23 «Манчестер Сіті» з рахунком 1:0 переміг «Інтер» і вперше в історії клуб виграв головний євротрофей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *