Посилення перед Динамо: Аріс підписав колишнього гравця Барселони та Інтера

Мартін Монтоя

Грецький Аріс оголосив про підписання контракту з іспанським правим захисником Мартіном Монтоєю. Контракт підписано на два роки, інформує офіційний сайт клубу із Салоніків.

“Я не можу дочекатися, щоб одягнути футболку моєї нової команди. Для мене велика честь і задоволення бути членом родини ФК Аріс.Я не люблю багато слів, мені більше подобається “розмовляти” на футбольному полі своєю грою.

Єдине, що я можу пообіцяти, це те, що я буду наполегливо працювати, щоб разом з моїми одноклубниками та тренерським штабом ми змогли досягти поставлених цілей, принести успіх команді та подарувати радість нашим уболівальникам“, – сказав Мартін Монтоя. 

Футболіст є вихованцем Барселони, з якою був на контракті з 2009 по 2016 рік. В Прімері за “синьо-гранатових” відіграв 45 матчів і забив 1 гол. Відправлявся до оренди в Інтер, але зіграв у Серії А всього три поєдинки. Також грав за Бетіс, Валенсію та Брайтон. Пройшов всі юнацькі та молодіжні збірні Іспанії.

На нашому сайті можете ознайомитися з прогнозом на матч Аріс – Динамо, який відбудеться найближчого четверга, 10 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *