Аріс – Динамо: який канал покаже матч 3-го раунду кваліфікації Ліги конференцій

ФК Динамо Київ

У четвер, 10 серпня, київське “Динамо” зустрінеться з грецьким “Арісом” у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій сезону-2023/24.

Матч буде зіграний у грецькому місті Солоніки на стадіоні Клеантіс Вікелідіс. Стадіон було відкрито 1951 року, а 1970 – реконструйовано. Арена вміщує 23 800 глядачів.

Минулого сезону “Динамо” фінішувало на четвертому місці в турнірній таблиці УПЛ та лише вдруге в історії залишилися без медалей чемпіонату України. Матч з “Арісом” стане для “біло-синіх” дебютним у Лізі конференцій – третьому за престижністю єврокубку.

“Аріс” завершив минулу кампанію на п’ятій позиції в чемпіонаті Греції. У 2-му раунді відбору Ліги конференцій команда із Салоніків пройшла вірменський клуб “Арарат-Вірменія” (1:1, 1:0).

Зазначимо, що ці клуби вперше зустрінуться на футбольному полі.

Аріс – Динамо: де дивитися матч

На території України поєдинок “Динамо” проти грецького клубу у прямому ефірі покажуть телеканал 2+2. Крім того, трансляція поєдинку буде доступна на Youtube-каналі FootballHub.

Початок поєдинку – о 21:15 за київським часом.

Матч-відповідь між “Динамо” та “Арісом” заплановано на 17 серпня у румунському Бухаресті.

Переможець цього протистояння в раунді плейоф відбору Ліги конференцій зустрінеться з тріумфатором пари “Бешикташ” (Туреччина) – “Нефтчі” (Азербайджан).

Той, хто програє в дуелі “Аріс” – “Динамо”, завершить виступи в єврокубках.

Нагадаємо, аби “Динамо” мало змогу краще підготуватися до матчу-відповіді проти “Аріса”, поєдинок 3-го туру УПЛ між киянами та харківським “Металістом 1925” перенесли на невизначений термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *