Віктор Скрипник пояснив сенсаційну поразку Ворскли та виліт з єврокубків

Віктор Скрипник

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник прокоментував поразку від «Діли» (1:3) у кваліфікації Ліги конференцій.

«По-перше, я хочу подякувати тим уболівальникам, які за нас вболівали. Також хочу привітати команду суперника з виходом у наступну стадію. Рахунок по грі… Ті очікування, від «Ворскли» — ми живемо в реаліях і знаємо як нам важко. Ми ніколи не відрізнялися тим, що граємо яскраво, ми граємо як можемо. Терпимо, але завжди є людський фактор. Якась індивідуальна помилка призводить до голу, і це дуже прикро. Проте я хочу подякувати своїй команді за те, що вона билася, хотіла.

Суперник по ділу нас переміг. Так що комплімент команді господарів. Для нас це може бути хороший урок. Ми знаємо свій розклад. У неділю ми вже граємо свій чемпіонат, наше завдання – зібратися, відновитися і якомога краще зіграти на виїзді, хоча я знаю як важко грати у Львові. Дві доби діставатися сюди на гру. Це ні в якому разі не відмовка. Такі ігри додадуть молодій команді досвіду. А так все по грі.

Не треба нам в докір говорити, що ми повинні були. Ми нічого не повинні. Ми грали для «Ворскли», для себе, для наших уболівальників.

Нам шкода, що ми програли, бажаю удачі команді суперників. У нас кожна гра на виїзді. «Діла» – домашня команда, трибуни підганяють. Була невпевненість припуститися вирішальної помилки. Якщо ти боїшся помилитися — ти завжди помилишся.

У будь-якій країні є свої хороші команди з поставленою грою. Тої майстерності, яку ми показали, виявилось недостатньо», – сказав Скрипник.

У першій грі «Ворскла» перемогла 2:1. За сумою двох матчів далі вийшов грузинський клуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *