Діла – Ворскла: слова Андрія Демченка після матчу

Андрій Демченко

Наставник грузинської Діли Андрій Демченко поділився емоціями від перемоги над полтавською Ворсклою. Команда українського спеціаліста пройшла в наступний раунд.

Хочу сказати, що ми не будемо забагато веселитися. Гарно грали, матч контролювали, а голи забити не могли. Забитий м’яч наприкінці тайму дав нам великих сил, ми підвищували впевненість – вони втрачали. Ми побачили, що йдемо правильно, і повірили, що можемо виграти матч без овертайму.

Ми грали в пресинг всю гру, намагаючись не давати супернику часу подумати і просто перенести м’яч вперед. Ми тримали м’яч і знижували впевненість у собі суперника. План спрацював, ми забили голи і наші захисники присікали атаки суперника. 

Продовження кар’єри? Зараз зосереджений на роботі в цьому клубі. Я працюю тут 2,5 роки, і результати того, що я зробив за цей час демонструються. Як колишній футболіст, я ще більше розумію свою філософію. Якщо будуть пропозиції з Європи, то сядемо, обговоримо, з клубом і родиною. Однак в Грузії я всим задоволений: син тут грає у футбол, почав вчитися в Динамо Академії, англійській школі, якось оселилися ми в Грузії. Мені подобається все тут.  Якщо матиму гарну пропозицію з Європи, не знаю, буду думати.

Ворскла грає трохи непередбачувано, використовує кілька тактичних схем під час матчу і часто змінюється. Також було несподіванкою, що ця команда грає в персональний захист. Такого ми не очікували в Польщі і на сьогоднішній матч, але проаналізували їх стиль гри і використали все на свою користь. 

Ми мали кілька моментів на польській зустрічі, але не змогли використати. Сьогодні ми були готові до таких моментів, нам пощастило більше і ми перемогли“, – сказав Андрій Демченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *