“Нам треба створити маленьке диво”: гравець СК Дніпро-1 поділився очікуваннями від матчу з Панатінаїкосом

Олександр Піхальонок

Лідер СК Дніпро-1 Олександр Піхальонок поділився очікуваннями від гри з Панатінаїкосом у матч-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів.

– Очікуємо дуже тяжкий матч. Першу зустріч ми програли 1:3. Завтра будемо грати у гостях проти команда, яка буде діяти за підтримки рідних трибун, але це – Ліга Чемпіонів, і нам  потрібно створити маленьке диво та віддати усі сили, щоб пройти до наступного раунду.

– Що після першого матчу вас найбільше турбує і яким ви бачити завтрашній матч?

– В складі Панатінаїкосу багато досвідчених гравців, які багато пограли в хороших чемпіонатах, тому це сильна команда. Щодо першого матчу, то ми пропустили швидкий гол, що пішло не по нашому плану. Плюс перший тайм ми зіграли не дуже добре. Після перерви ми хоча і пропустили два м’ячі, але грали набагато краще, тому вважаю, що якщо ми будемо грати, як у другому таймі минулого матчу, при цьому усунемо помилки, то результат буде за нами.

Слова Олександра Кучера напередодні гри можна почитати в цій новині. Варто сказати, що у дніпрян виникли проблеми в Афінах. Відразу вісім футболістів мають симптоми отруєння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *