Панатінаїкос – Дніпро-1: який канал покаже матч-відповідь Ліги чемпіонів

Панатінаїкос - Дніпро-1

У вівторок, 1 серпня, Дніпро-1 проведе матч-відповідь проти Панатінаїкоса в рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Зустріч відбудеться в столиці Греції Афінах у вівторок, 1 серпня.

Перший матч між командами відбувся 25 липня у словацькому місті Кошице. У ньому дніпровський колектив поступився віцечемпіону Греції з рахунком 1:3.

Панатінаїкос – Дніпро-1: де дивитися матч

Матч Панатінаїкос – Дніпро-1 покажуть телеканал УНІАН і ютуб-канал Football Hub.

Гра розпочнеться о 20:30 за київським часом.

Слова тренерів перед матчем:

Іван Йованович, головний тренер «Панатінаїкоса»:

На нас чекає цікавий поєдинок. У першому матчі багато речей склалося дуже добре для нас. Нам потрібно бути сконцентрованими на другому матчі, тому що «Дніпро-1» – сильна команда і може не пробачити помилки, і будь-яка помилка у наступній грі може коштувати нам путівки до наступного раунду Ліги чемпіонів“.

Олександр Кучер, головний тренер «Дніпра-1»:

Минулого сезону в єврокубках проти нас завдали три удари – отримали три голи. Зараз також – три удари й три голи. Не розумію, чому так. Напевно, десь не донесли та не достукалися до хлопців. Але говорити про те, що все втрачено, я не можу.

Ми непогано грали у другому таймі: бігли, накривали, були моменти й могли забивати більше, проте втратили концентрацію та пильність, внаслідок чого отримали незрозумілі голи. Вважаю, що ми не заслуговували на такий результат і таку поразку. Ми могли забивати більше, а епізоди біля наших воріт ми, звісно, проаналізуємо, їх треба прибрати, адже дуже легко ми дали забити ці голи“.

Переможець цієї пари зустрінеться в наступній стадії турніру з Марселем українського хавбека Руслана Малиновського.

Той, хто програє, опуститься до третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи, де на нього чекатиме протистояння з празькою Славією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *