Головний тренер клубу Діла Горі відреагував на поразку проти Ворскли в Лізі конференцій

Андрій Демченко

Головний тренер Діли Андрій Демченко прокоментував результат поєдинку з Ворсклою у першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій (1:2).

Я одразу попередив своїх хлопців, що футболісти Ворскли та тренер Віктор Скрипник – дуже потужна та грамотна команда. Хочу сказати, що нам було дуже важко сьогодні. Ворскла дуже грамотно оборонялася, віддала ініціативу. Вони закрили наші фланги і нам було дуже важко.

Українська команда дуже фізично підготовлена. Вони хвилин 75 терпіли, чекали. Були шанси для взяття воріт на контратаці, таку тактику вибрав тренер. І наприкінці нам не вистачило фізичних кондицій. Тому ми пропустили два голи“, – сказав Демченко.

Ворскла пропустила на початку другого тайму, гол у ворота полтавців забив український нападник Микола Ковталюк. Пізніше команда Скрипника зуміла відігратися та вирвала перемогу у компенсований час.

Матч-відповідь між Ворсклою і Ділою відбудеться 3 серпня. Переможець протистояння зіграє з кращою командою в парі АПОЕЛ – Войводіна (перший матч – 2:1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *