Ворскла – Діла Горі: слова Віктора Скрипника після матчу Ліги конференцій

Віктор Скрипник

У четвер, 27 липня, відбувся перший поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА, в якому Полтавська “Ворскла” протистояла грузинському клубу “Діла”.

Гра проходила в польському місті Тихи на однойменному міському стадіоні і завершилася з рахунком 2:1 на користь українського клубу.

Наставник українського клубу Віктор Скрипник поділився думками про минулий поєдинок. За словами місцевого фахівця, у контектсі двоматчевого протистояння ще нічого не вирішено.

Дуже потужний суперник, який добре грає з м’ячем. У першому таймі ми терпіли. А потім, як у нас часто буває: пропускаємо, дістаємо шашки і пішли гасати. Як козаки. Це була та Ворскла, яка на характері може виривати такі ігри.

Ми розуміємо, що це тільки перший тайм. Другий буде в Грузії. Перемога – це перемога, але ще нічого не вирішено.

Не хотілося йти з поля з порожніми руками, тому більше ризикували, йшли вперед. Заміни були зроблені для створення навантаження попереду. Усе вийшло, ми задоволені. Але це тільки перший крок. Будемо терпіти і старатися, щоб пройти далі.

Це лише перший офіційний матч сезону, але я задоволений фізичним станом команди: ми не почали падати, а пішли вгору.

Із Ворскли пішли гравці, які грали вперед: Сефері, Олійник, Кравець. Але прийшли нові люди, зокрема центральний захисник Сантана. Він буквально три дні з нами. Але я ніколи на це не дивлюся, а вірю в хлопців, які в нас є. Ми будемо намагатися пройти далі.

Кожна гра для нас – виклик. Ми граємо так, як ми можемо. Моя команда грає дисципліновано, тут немає хаосу, що кожен робить, що хоче. У будь-якому матчі в нас є моменти“, – сказав Скрипник.

Нагадаємо, матч-відповідь між Ворсклою і Ділою Горі відбудеться в четвер, 3 серпня.

Нагадаємо, переможець цієї пари вийде в третій раунд кваліфікації Ліги конференцій, де зіграє з переможцем дуелі АПОЕЛ (Кіпр) – “Войводіна” (Сербія). Для команди, яка програє, єврокубковий сезон буде завершено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *