Дніпро-1 – Панатінаїкос: слова наставника грецького клубу перед матчем

Головний тренер Панатінаїкоса

У рамках кваліфікації до Ліги чемпіонів завтра, 25 липня, грецький Панатінаїкос зустрінеться зі СК Дніпро-1.

Наставник “зелених” Іван Йованович поділився думками про майбутню зустріч. Фахівець очікує важкого протистояння.

“За шість тижнів плідної роботи нам багато чого вдалося зробити. Ми працювали дуже важко, і як у Дніпра-1 у нас також були виключно товариські матчі, в яких ми практикувалися і напрацьовували зв’язки на полі.

Завтра буде важлива гра між двома сильним командами і це буде зовсім інший рівень. Важко щось передбачити і сказати, що саме буде на полі, але завтра ви все побачите.

Ми добре підготувалися і ця підготовка мене задовольнила. Завтра побачимо, що з наших напрацювань вийде на полі, і що саме ми застосуємо. До того ж скажу, що у нас попереду не одна, а дві гри, з яких ми повинні отримати найбільше користі. Попереду ще матч у Греції, і за підсумком двох ігор ми повинні пройти далі у кваліфікації Ліги Чемпіонів”, – сказав серб.

Також Йованович зазначив, що його штаб спостерігав за грою “спортклубівців” у Лізі конференцій і в УПЛ.

“Логічно, що ми спостерігали за матчами Дніпра-1 у двох турнірах. Дивилися матчі проти Аполлона і АЕКа з Ларнаки. Стежили, як суперник намагався здобути чемпіонство в Україні, але, на жаль, не зумів цього зробити. Вважаю, що обидві команди знають одна одну дуже добре. Дніпро-1 – це дуже хороша, збалансована команда, яка має хорошу організацію і завтра на нас чекає сильний поєдинок”, – заявив керманич грецького клубу.

Нагадаємо, матч між Панатінаїкосом і СК Дніпром-1 відбудеться о 21:00 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *