Дніпро-1 – Панатінаїкос: слова Олександра Кучера перед матчем

Олександр Кучер

У вівторок, 25 липня, “Дніпро-1” зіграє перший поєдинок другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів-2023/24 проти грецького клубу “Панатінаїкос“.

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер поділився очікуваннями від матчу проти віце-чемпіона Греції.

– Минулого року ви дебютували в єврокубках. Як проходить підготовка до другого? Чи є якась різниця? Чи здобули досвід, який може допомогти.

– Це наш другий єврокубковий сезон, але інші турнірі – вже кваліфікація Ліги чемпіонів, мабуть, найсильнішого командного турніру. Для нас він новий. Як завжди, ми проходили збори. В принципі те, що планували – зробили. Вважаємо, що підходимо в добрих кондиціях до цієї гри.

– Чому обрала стадіон в Кошице як домашній?

– У нас вже є досвід ігор за кордоном. Ми знаходимося зараз в Ужгороді. 90 кілометрів до Кошице. Ми тут провели перший рік закордонний, все сподобалося, добре прийняли. Чому ні?

– Після початку війни ви змушені грати не вдома. Що зараз з вашою домашньою ареною та як ви пристосувалися грати за кордоном?

– Минулого року ми грали тут, все сподобалося. Вболівальники нас підтримували, все влаштовано. Так, у нас війна, не маємо шансу приймати домашні матчі в Дніпрі. Знаходимося та тренуємося в Ужгороді, проводимо матчі. Є такий шанс, що можемо повернутися грати в Дніпро на домашній арені. В чемпіонаті немає вболівальників, це неприємна ситуація. І футболістам потрібні фанати на трибунах, вони допомагають та додають емоцій. Єврокубкові матчі стимулюють, хлопцям приємно грати на заповнених трибунах, нам цього не вистачає.

– Які амбіції на сезон? Як на єврокубки, так і на УПЛ.

– Є бажання грати в найсильнішому турнірі, мріємо про це, розуміємо, що нас чекає важке протистояння. Суперник – дуже гарна команда. Будемо мріяти та віддавати всі сили та давати позитивний результат, – сказав Кучер.

Додамо, що переможець дуелі “Дніпро-1” – “Панатінаїкос” вийде до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда яка програє буде грати в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Нагадаємо, Україну в Лізі чемпіонів-2023/24 представить також донецький “Шахтар”. “Гірники” почнуть свій шлях з групового раунду.

Чинним переможцем турніру є “Манчестер Сіті”, міланський “Інтер”, який переміг у фіналі минулого сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *