Дніпро-1 – Панатінаїкос: який канал покаже історичний матч дніпрян у Лізі чемпіонів

Дніпро-1 – Панатінаїкос

Команда Олександра Кучера проведе історичний поєдинок у найпрестижнішому клубному євротурнірі.

У вівторок, 25 липня, “Дніпро-1” зіграє з грецьким “Панатінаїкосом” перший матч 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2023/24.

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів до України номінально домашній для дніпровського клубу поєдинок відбудеться у словацькому місті Кошице. Початок – о 21:00 за київським часом.

Обслуговуватиме зустріч італійська бригада арбітрів на чолі з Даніеле Кіффі. На лініях йому допомагатимуть Альберто Тегоні та Валеріо Колароссі. Четвертий рефері – Ерманно Фелічіані.

“Дніпро-1” вперше в клубній історії зіграє у кваліфікації Ліги чемпіонів. Минулого сезону підопічні Олександра Кучера виграли срібні нагороди чемпіонату України.

“Панатінаїкос” є одним з найбільш титулованих футбольних клубів Греції, в активі якого 20 чемпіонських титулів. Також “зелені” мають у своїй історії вихід до фіналу Кубка європейських чемпіонів (1970/71). Минулої кампанії “Панатінаїкос” посів друге місце у чемпіонаті Греції, поступившись “золотом” афінському АЕКу.

Додамо, що кольори “Панатінаїкоса” захищає колишній півзахисник київського “Динамо” Беньямін Вербич.

Дніпро-1 – Панатінаїкос: де дивитися матч

Історичний для “Дніпра-1” матч Ліги чемпіонів у прямому ефірі покаже телеканал УНІАН.

Крім того, поєдинок можна подивитися на Youtube-каналі FootballHub.

Нагадаємо, матч-відповідь команди зіграють 1 серпня. Переможець двоматчевої дуелі вийде в наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, команда, що програла, вилетить у третій відбірковий раунд Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *