Олександр Кучер розповів, як Дніпро-1 готується до матчу Ліги чемпіонів проти Панатінаїкоса

Олександр Кучер

Головний тренер СК Дніпро-1 Олександр Кучер розповів про підготовку до протистояння з Панатінаїкосом у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Домашній поєдинок дніпровська команда проведе у словацькому Кошице.

“Звичайно, за грою греків слідкуємо. Вони й до цього багато матчів провели. У п’ятницю Панатінаїкос вперше зіграв внічию, а перед цим лише перемагав. Тож стежитимемо за нашим майбутнім суперником й надалі. У Панатінаїкосі багато людей у складі, завжди є ротація. До речі, серед гравців грецького клубу є й знайомі хлопці – колишній київський динамівець Вербич та екс-гірник Бернард. Крім них, у афінської команди є чимало вправних та досвідчених футболістів. Повторюсь: ми їх вивчаємо, дивимось ігри.

Не буду казати про слабкі й сильні сторони Панатінаїкоса, адже гадаю, що у штабі грецького клубу теж студіюють пресу, все про нас читають і за нашою командою дивляться. Нехай мої дані про Панатінаїкос залишаться при мені.

Ми провели в Кошице один єврокубковий сезон і, гадаю, вже дещо притерлися до тамтешніх умов. Тож будемо їхати – і будемо грати. Подивимось, як воно буде. До Кошіце маємо прибути 24 липня, на передігрове тренування. Сподіваємось, що у нинішньому єврокубковому розіграші у нашої команди буде як мінімум така ж підтримка, як і у попередньому. Тим більше, що як нам повідомили, на стадіоні у Кошіце зробили ще дві бокові трибуни – за воротами”, – сказав Кучер.

25 липня Дніпро-1 проведе перший поєдинок другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Панатінаїкоса. Матч-відповідь відбудеться 1 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *