Манчестер Сіті – Реал: слова Пепа Гвардіоли після матчу

Пеп Гвардіола

Пеп Гвардіола здивований грою “Манчестер Сіті” проти “Реала” (4:0) у Лізі чемпіонів.

«Ти завжди думаєш, що впораєшся, але такої переваги я не очікував. Ми грали з болючими відчуттями, що з’явилися у нас рік тому. Ми були неймовірно енергійні та діяли дуже інтенсивно.

У минулій грі я ставив інсайда нижче, у цій – вище, і нам вдавалося знаходити вільні зони, бути більш гнучкими. Ми були дуже гарні.

Як казав Кроос, якби ми рік тому забили у першій грі (4:3) шість чи сім голів, далі не було б того, що сталося. Але “Бернабеу” – це “Бернабеу”. Вдома ми відчуваємо свою силу, забивали «Арсеналу», «Реалу», «Баварії»…

Я думав про те, що торік зробив Куртуа. “Золотий м’яч” вручили Бензема, але якби його віддали Тібо, то це теж було б заслужено.

Який сезон у Родрі! Без нього ми не пройшли б так далеко. Всі говорять про Холанда, але Родрі перетворився на найкращого півзахисника. Не знаю, чи є хтось сильніший за нього. Він дуже важливий для нас.

У фіналі на нас чекає італійська команда [«Інтер»]. Для італійців немає нічого кращого, ніж не вважатися фаворитами. Але ми матимемо час до них підготуватися», – сказав головний тренер «Манчестер Сіті» в ефірі Movistar.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *