Легенда італійського футболу оцінив шанси Реалу у матчі-відповіді проти Манчестер Сіті

Фабіо Каннаваро

Колишній захисник Ювентуса Фабіо Каннаваро поділився думкою про майбутній матч-відповідь Реала проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіонів.

Реал знову за крок від фіналу Ліги чемпіонів. Та це так і є. Ще один рік. Це була чудова гра, обидві команди зіграли добре. Результат такий, що все визначиться на стадіоні Манчестер Сіті.

Сіті лідер? Я так не вважаю. Я добре знаю Реал, і ви, в Іспанії, чудово знаєте його. І я переконаний, щоб вони вирушать до Манчестера за перемогою. Реал – фаворит матчу-відповіді, навіть на виїзді.

Я не очікував, що Реал так легко обіграє Ліверпуль та Челсі. Але ми говоримо про Реал. Зрозуміло, що цього сезону в Ла Лізі у них не все гаразд.

Вони поставили все на те, щоби сконцентруватися на Лізі чемпіонів. І не будемо себе обманювати – Ліга чемпіонів завжди важливіша за Ла Лігу.

Справа в тому, що у них є тренер, який завжди потихеньку кудись дістається. Карло Анчелотті – феномен у цьому плані, і тому суперники з півфіналів завжди бояться Реал.

Реал не переймається суперником перед собою. Манчестер Сіті – чудова команда з одним із найкращих тренерів у світі… Але коли говориш про Лігу чемпіонів, маєш на увазі Реал“, – сказав Каннаваро в інтерв’ю As.

Нагадаємо, матч-відповідь команд відбудеться в середу, 17 травня, в Манчестері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *