Історична перемога команди Сімоне Індзагі – в огляді матчу Ліги чемпіонів Мілан – Інтер (Відео)

Завершився перший матч півфіналу Ліги чемпіонів на стадіоні Сан-Сіро (Джузеппе Меацца), в якому зустрічалися Мілан та Інтер.

Фінальний свисток арбітра Хесуса Хіля Мансано зафіксував перемогу “Інтера” з рахунком 2:0.

«Інтер» забезпечив собі комфортну перевагу у два голи вже на старті гри. На восьмій хвилині відзначився нападник Едін Джеко, який замкнув подачу з кутового у виконанні Хакана Чалханоглу. Через три хвилини півзахисник Генріх Мхітарян подвоїв перевагу гостей, влучним ударом з меж штрафного майданчика реалізувавши контрвипад «Інтера».

Зазначимо, що у першому таймі арбітр після перегляду повторів скасував пенальті у ворота «Мілана», а ще в одному епізоді Чалханоглу влучив у штангу після передачі Мхітаряна.

У другому таймі суперники не змогли вразити ворота, а найближче до голу у складі «Мілана» підібрався Сандро Тоналі, який на 63-й хвилині влучив у каркас воріт.

Мілан – Інтер 0:2

Голи: Джеко, 8, Мхітарян, 11

Мілан: Меньян – Калабрія (Калулу, 82), К’яєр (Тіау, 59), Томорі, Ернандес – Круніч, Тоналі, Салемакерс (Орігі, 59), Беннасер (Мессіас, 18), Діас (Побега, 82) – Жиру

Інтер: Онана – Дарміан, Ачербі, Бастоні – Думфріс, Барелла, Чалханоглу (Гальярдіні, 78), Мхітарян (Брозовіч, 62), Дімарко (Де Врей, 70) – Мартінес (Корреа, 78), Джеко (Лукаку, 70)

Попередження: Круніч, Томорі – Мхітарян

Огляд матчу: 

“Інтер” вперше у своїй історії зумів здолати “Мілан” у єврокубковому матчі. До цього були дві нічиї та одна поразка, повідомляє Opta.

Крім того, «Інтер» вперше з сезону-1994/1995 виграв у «Мілана» три матчі по ходу одного сезону. У матчі першого кола чемпіонату Італії між ними перемогу здобув «Мілан» (3:2), а потім тричі поспіль верх брав його суперник. Матч за Суперкубок Італії “Інтер” виграв впевнено (3:0), у другому колі команда Сімоне Індзагі перемогла з мінімальним рахунком (1:0), а тепер “нерадзуррі” перемогли і в Лізі чемпіонів.

Матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів відбудеться 16 травня. 9 травня в іншій півфінальній парі “Реал” (Мадрид) та “Манчестер Сіті” зіграли внічию – 1:1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *