Ерік тен Хаг пояснив ганебну поразку Манчестер Юнайтед проти Севільї в Лізі Європи

У рамках матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед на виїзді програв Севільї (0:3) і вилетів із турніру за сумою двох зустрічей (2:5).

Наставник англійської команди Ерік тен Хаг висловився про поразку. За словами фахівця, його гравці не змогли впоратися з тиском.

Ми повинні діяти краще, ось у чому вимога. Нам не вистачало зібраності та спокою. Ми не справлялися з пресингом. Коли так трапляється, позаду залишається багато простору.

Ми програвали єдиноборства. У них було більше пристрасті, більше бажання, більше готовності. Нам не втекти від цього. У неділю в нас буде ще один шанс, і ми повинні зробити крок уперед, показати більше характеру.

Справа не в гравцях, яких не було, справа у футболістах на полі. Вони повинні грати, я вірю в них і довіряю їм, але вони повинні показати це, а вони були недостатньо хороші. Ми багато разів показували хороший футбол, але сьогодні не були готові до гри. На такому рівні, граючи за Манчестер Юнайтед, ти повинен бути готовий до кожного матчу.

Це була чудова нагода виграти щось, а ми змарнували її. Маємо звинувачувати тільки себе. Усе минуло, ми не можемо нічого змінити. З нетерпінням чекаємо неділі, це наступна можливість“, – наводить слова тренера BBC.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *