Інтер – Бенфіка: де дивитися матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Інтер - Бенфіка

19 квітня на «Джузеппе Меацца» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Інтер» зустрінеться з «Бенфікою».

Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Клуб саме у Лізі чемпіонів потужно відповів на всі чутки про те, що шукають нового наставника, бажаючи змінити Сімоне Індзагі. Так, не все виходить, м’яко кажучи, у Серії А. Там було повно осічок, причому іноді ще й відверто не щастило. Достатньо подивитися, який випадковий м’яч відібрав перемогу над Салернітаною! У підсумку до поєдинку з Бенфікою підійшли на фоні серії з 6 матчів без перемог, нехай при цьому 0:0 з Порту дозволили подолати раунд 1/8 Ліги чемпіонів, та й виїзні 1:1 у першому півфіналі кубка, на полі Ювентуса, також можна заносити до активу. Тим несподіванішим було те, як гросмейстерськи, 2:0, вдалося виграти в Португалії. Тепер можна навіть мінімально програвати вдома, і очевидно, що клуб гратиме за рахунком.

Команда проводила справді чудовий сезон. Були, звичайно, і раніше осічки, на кшталт передноворічних 0:3 з Брагою, що стало першою поразкою у всіх турнірах цього футбольного року. Або виліт із кубка після пенальті, після невдачі з тими ж архієпископами. Але до квітня орли підійшли у чудовій формі… І тут раптом отримали одразу кілька дуже болючих поразок. І якщо 1:2 на Да Луш із Порту навряд чи серйозно позначаться в турнірному плані, все ж таки відрив у Прімейрі значний, то в Лізі чемпіонів тепер потрібно зробити справжнє диво. Навіть для того, щоб просто перевести поєдинок до овертайму, потрібно буде виграти у Мілані 2:0. З іншого боку, португальці вперше допустили осічку в розіграші, а до цього перемагали не лише у Маккабі з Брюгге (1/8 фіналу), а й, на груповому етапі, у Ювентуса. Тож не варто списувати хлопців Рогера Шмідта з рахунків.

Де дивитися матч Інтер – Бенфіка

На території України в прямому ефірі матч-відповідь 1/4 фіналу між “Баварією” і “Манчестер Сіті” транслюватиме відеосервіс MEGOGO.

Початок гри – о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, чинним переможцем Ліги чемпіонів є мадридський “Реал”, який у торішньому фіналі виграв у “Ліверпуля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *