Команда Мудрика спробує взяти реванш: де дивитися матч Ліги чемпіонів Челсі – Реал

Челсі - Реал

У вівторок, 18 квітня, відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським “Реалом” і “Челсі”.

Зустріч пройде в Лондоні на стадіоні “Стемфорд Брідж”. Головним арбітром поєдинку призначений італійський рефері Даніеле Орсато.

Мадридський “Реал” здобув перевагу в два м’ячі, перемігши “Челсі” в першій грі тиждень тому в Мадриді. Голами у складі “вершкових” в тій зустрічі відзначилися Карім Бензема і Марко Асенсіо.

Після матчу з “Реалом” лондонський клуб в рамках АПЛ на своєму полі поступився “Брайтону” (1:2). Таким чином, під керівництвом Френка Лемпарда, якого призначили тимчасовим тренером після звільнення Грема Поттера, “сині” програли три гри.

“Челсі” знаходиться зараз в дуже поганій формі. В останніх п’яти іграх лондонці не виграли жодного разу, програвши чотири зустрічі і один раз зігравши внічию.

Справи мадридського клубу йдуть куди краще. Після гри з “Челсі” команда Карло Анчелотті виграла в рамках чемпіонату Іспанії проти “Кадіса” (2:0). Всього “Реал” виграв чотири матчі з останніх п’яти, програвши лише один раз.

Челсі – Реал: де дивитися матч

На території України в прямому ефірі матч – відповідь 1/4 фіналу “Челсі” – “Реал” транслюватиме відеосервіс MEGOGO.

Початок гри – о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, саме “Реал” є діючим переможцем Ліги чемпіонів. У фіналі турніру в минулому сезоні мадридський клуб виграв у “Ліверпуля”.

Також “Реал” являестя найтитулованішим клубом в історії Ліги чемпіонів. “Вершкові” вигравали цей трофей рекордні 14 разів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *