Мілан – Наполі: слова Стефано Піолі після матчу

Стефано Піолі вважає, що «Мілан» і «Наполі», як і раніше, мають рівні шанси на півфінал ЛЧ. “Россонері” здобули домашню перемогу з рахунком 1:0 у чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів.

«Я більш ніж задоволений можливістю розділити такий чудовий вечір із фанатами. Історія «Мілану» сповнена тріумфів у Лізі чемпіонів, але в останні роки залишалося лише мріяти про повернення. Тому ми хотіли отримати насолоду.

Ми спочатку не найкраще розпочинали атаки від воріт і давали «Наполі» можливість завдати нам неприємностей, але в результаті ми здобули першу домашню перемогу над «Наполі» за три роки. Але це лише половина справи.

Я думав ще до початку гри, що шанси на прохід рівні, і після першого матчу я, як і раніше, так вважаю.

Нам спочатку трохи щастило, але ми не втрачали концентрацію і готові були жертвувати собою, граючи без м’яча, дозволяючи «Наполі» робити лише те, що неминуче у разі такої вмілої команди.

Шкода, що останні 10 хвилин ми не зуміли забити другий м’яч, але в цьому протистоянні все ще попереду, і це якраз те, на що ми розраховували», – сказав головний тренер «Мілана» в ефірі Sky Sport Italia.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *