Анатолій Трубін прокоментував одну з найбільших поразок Шахтаря у єврокубках

Голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін прокоментував поразки від Фейєноорда (1:7) у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи і підбив підсумки виступу команди в єврокубках.

«Дуже важкий та сумний день для всіх нас. Але те, що зробила команда, варте поваги. Я дуже гордий бути її частиною. Гордий за кожного в команді».

«Вважаю, що ми провели чудову єврокампанію. З огляду на те, що в нас ніхто не вірив і не вірить. Кожен матч доводили, що можемо грати та показувати результат. І робили це так, як уміли, завжди щиро та зі 100% віддачею».

«Грали за себе, за всю Україну. Мотивовані власними мріями, повчаннями Ігоря Йовічевича та вашою неймовірною підтримкою. Ми продовжимо працювати далі ще краще, я певен».

«Такі розгромні поразки роблять нас сильнішими. Вже неодноразово доводили, що вміємо працювати над помилками і починати все спочатку з новими силами».

Поступившись Фейєноорду, Шахтар вилетів із Ліги Європи. Жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи відбудеться сьогодні у швейцарському Ньйоні. Початок о 14:00 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *