Головний тренер Феєнорда оцінив шанси своєї команди обіграти Шахтар в Лізі Європи

Арне Слот

Головний тренер «Феєнорда» Арне Слот поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Шахтаря» (16 березня, перший матч – 1:1):

«Я не знаю, чи думає хтось із уболівальників, що матч із «Шахтарем» не такий важливий, але в будь-якому випадку це суперечить нашій позиції. «Феєнорд» вперше за 20 років може вийти до чвертьфіналу ЛЄ. Це було б дуже гарним досягненням для нас, якби нам удалося цього досягти.

Схоже, перший матч створив враження, що у «Шахтаря» не все виходить, проте я так не думаю. Це просто сильний суперник, який прийшов з Ліги чемпіонів, вибив «Ренн», а також завтра повернув трьох гравців після дискваліфікації.

Завтра «Феєнорду» буде складніше, ніж минулого тижня. У тому числі й тому, що ми майже все зробили правильно у виїзній грі. Я переглянув гру двічі, і з погляду пресингу, і з м’ячем ми були чудові. Незважаючи на те, що ми були гарні, ми зіграли лише внічию. Це означає, що ми маємо бути принаймні такими ж добрими завтра ввечері, щоб продовжити виступи в турнірі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *