На кону путівка в 1/4 фіналу: де дивитися матч-відповідь Ліги Європи Феєнорд – Шахтар

Феєнорд - Шахтар

У четвер, 16 березня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між “Шахтарем” і “Феєнордом”.

Гра пройде на стадіоні “Де Кейп” в Роттердамі. Головним арбітром зустрічі призначений Рефері з Іспанії Хесус Хіль Мансано.

Перший поєдинок команд пройшов тиждень тому у Варшаві і завершився з рахунком 1:1. За “гірників” гол забив Ярослав Ракицький, у складі нідерландського колективу відзначився Есекіель Бульяуде.

Після матчу з “Фейєноордом” донецький клуб здобув розгромну перемогу в рамках УПЛ проти “Кривбасу” (3:0). Цей тріумф дозволив “гірникам” одноосібно очолити турнірну таблицю першості України. Відрив від “Дніпра-1”, який йде другим, становить три очки.

“Феєнорд” між іграми проти “Шахтаря” одержав вольову перемогу в чемпіонаті Нідерландів проти “Волендама” (2:1). Роттердамський клуб також лідирує в турнірній таблиці внутрішньої першості, випереджаючи найближчого переслідувача на 3 очки.

Феєнорд – Шахтар: прогноз

На думку букмекерів, у “Феєнорда” більше шансів перемогти “Шахтар” у повторній грі, а отже, і вийти в наступний раунд Ліги Європи.

Так, на перемогу нідерландського клубу ставки приймаються з коефіцієнтом 1,53. Перемога “гірників” оцінюється коефіцієнтом 6,70. Нічия – 4,50.

Зробити ставку на гол “Феєнорда” в цьому матчі можна за 1,10. На гол підопічних Ігора Йовічевіча коефіцієнт – 1,70.

Найбільш вірогідним результатом зустрічі, на думку аналітиків, є перемога господарів поля з рахунком 2:0. Коефіцієнт на цю подію – 6,40.

На прохід “Феєнорда” в 1/4 фіналу Ліги Європи приймаються ставки з коефіцієнтом 1,24. Підсумковий тріумф українського клубу оцінюється коефіцієнтом 4,55.

Феєнорд – Шахтар: трансляція

На території України в прямому ефірі матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи між “Феєнордом” і “Шахтарем” транслюватиме відеосервіс MEGOGO.

Початок гри – о 19:45 за київським часом.

Нагадаємо, чинним переможцем Ліги Європи є німецький “Айнтрахт”, який переміг у фіналі минулого розіграшу шотландський “Рейнджерс”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *