Інтер подасть скаргу на Порту: відома причина

Генеральний директор «Інтера» Джузеппе Маротта заявив, що його команда направить скаргу до Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) після того, як тисячі вболівальників було відмовлено у вході на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «Порту» (0:0) .

«Ми святкуємо вихід до чвертьфіналу, якого «Інтер» не домагався 12 років, віддаємо належне нашому тренеру, нашим гравцям і вболівальникам, які були присутніми.

Але я також хочу подумати про приблизно тисячу вболівальників, які не потрапили на стадіон, хоч мали квитки. Це було несподівано, і, очевидно, ми подамо офіційну скаргу до УЄФА, щоб мати чітке уявлення про те, що сталося.

Я бачив кадри сімей, що залишилися зовні, дітей, що плачуть, прилетіли сюди з Італії. Футбол повинен уособлювати єдність і радість, тож це гірка сторінка прекрасного вечора. Сьогодні вранці ми зустрілися з місцевою владою, і вони запевнили нас, що вболівальників пустять, навіть якщо гостьовий сектор буде переповнений. Однак цього не сталося.

Здебільшого це були сім’ї з дітьми, які, звичайно ж, були тут не для того, щоб чинити акти насильства, а для того, щоби підтримати свою команду. Не думаю, що ситуація була настільки серйозною, щоби заборонити їм вхід на стадіон.

Ми розуміємо, що УЄФА не винен, але вважаємо, що подання офіційної скарги допоможе нам запобігти повторенню подібних речей», — наводить слова Маротти Sky Sport Italia.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *