Ліга чемпіонів: які команди вже вийшли до 1/4 фіналу

У вівторок, 15 березня, завершився матч-відповідь у рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Манчестер Сіті» та «РБ Лейпциг». Команди грали на стадіоні «Етіхад» у Манчестері. Протистояння закінчилося з рахунком 7:0 на користь господарів. Завдяки цьому результату «міщани» вийшли до наступного раунду.

На стадіоні «Драгау» також завершився матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому зустрічалися «Порту» та «Інтер». Матч закінчився із рахунком 0:0. Перша зустріч завершилася перемогою “Інтера” з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Ромелу Лукаку на 86-й хвилині.

Раніше до списку восьми найкращих команд турніру потрапили «Челсі», «Бенфіка», «Мілан» та «Баварія». Лондонський клуб у своїх стінах обіграв дортмундську «Боруссію» (2:0, загальний рахунок у сумі двох зустрічей — 2:1), а лісабонці розгромили «Брюгге» (5:1, загальний рахунок у сумі двох матчів 7:1). У матчі-відповіді «Баварія» здобула перемогу над «ПСЖ» з рахунком 2:0 і вийшла в наступний раунд турніру, перемігши із загальним рахунком 3:0. “Мілан” зіграв внічию на виїзді з “Тоттенхемом” (0:0). Завдяки перемозі у першій грі з рахунком 1:0 італійський клуб зміг вийти у чвертьфінал.

Останні два матчі 1/8 фіналу змагання відбудуться сьогодні, 15 березня. “Реал” вдома зіграє з “Ліверпулем”, а “Наполі” зустрінеться з “Айнтрахтом”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *