Перебитий пенальті і сейв Кепи в огляді гри Челсі – Боруссія Д (Відео)

В рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу лондонський Челсі на “Стемфорд Брідж” приймав в дортмундську Боруссію. Німецька команда виграла першшу гру – 1:0.

Челсі — Боруссія Д 2:0

Голи: Стерлінг, 44, Гаверц, 53 (пен.)

Челсі: Аррісабалага — В. Фофана, Кулібалі, Кукурелья — Р. Джеймс, Ковачич (Пулішич, 82), Фернандес (Закарія, 87), Чілвелл — Стерлінг (Лофтус-Чік, 83), Гаверц, Феліш (Галлагер, 67).

Боруссія Д: Меєр — Вольф, Зюле, Шлоттербек, Геррейру — Джан, Езкан (Байно-Гіттенс, 63) — Брандт (Рейна, 5), Беллінгем, Ройс — Алле (Мален, 77).

Дортмунд отримав перші проблеми в захисті вже на самому початку матчу, але Стерлінг, Феліш та Гаверц не зуміли реалізувати власні гольові нагоди. Відповідь у вигляді відмінного виконання штрафного під ліву стійку збоку Ройса від гостей не переконувала нас у тому, що команда Терзича найближчим часом зможе схилити хід зустрічі на власну користь.

У підсумку, так і сталось — Боруссія опинилась притиснутою до власних воріт без особливих сподівань отримувати можливості для проведення контрнаступальних дій. А Челсі тим часом атакував інтервальним методом, виманюючи опонентів на власну половину, і потім завдаючи разючих ударів. Настільки разючих, що одного разу Гаверц навіть поцілив у праву стійку з лицьової межі чужого штрафного майданчика, чим учергове нагадав про власний антирекорд із відсутності голів у матчах проти Дортмунда.

Гру рукою побачили у Вольфа під час прострілу Чілвелла з лівого флангу, і арбітри, після тривалих роздумів, усе ж таки дали нагоду Гаверцу нарешті забити “джмелям”. Ось тільки перший постріл із позначки пішов у праву стійку, проте VAR вчасно побачив те, що гравці Боруссії забігли до штрафного ще до моменту удару Кая, тому з другої спроби він усе ж таки пробив належним чином у той самий кут воріт.

Подальша поведінка Челсі за сприятливого рахунку була просто зразковою. “Сині” обрали проактивну позицію в атаці, завдяки чому нівелювали наступальний потенціал опонентів. І якби не пручалась цьому Боруссія, а зупинити конвеєр контрнаступальних дій господарів цього вечора так і не вдалось. Перевага “пенсіонерів” могла б бути й більшою за підсумковим рахунком, але для цього їм було потрібно бути більш вправними під час завершення власних моментів. Хоча й виконаної роботи виявилось достатньо для підсумкового успіху. Мудрика на поле так і не випустили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *