Ренн – Шахтар: слова Йовічевіча перед матчем

Ігор Йовічевіч

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовичевич провів пресконференцію напередодні матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Ренна», який пройде 23 лютого.

«Від першого дня нашої подорожі, яка почалася пів року тому, ми завжди, навіть на тренуваннях, а не лише на матчах, відчуваємо величезну відповідальність перед українським народом, перед Україною, перед воїнами, які б’ються за нашу свободу.

І тут подяка їм щодня і сто разів на день. І ми хочемо, щоби вони, коли дивляться наші матчі, відчували гордість, пишалися б нашою битвою, нашою боротьбою, яку ми даємо на футбольному полі, попри результат.

Футбол – це є гра, врешті-решт це гра. А те, що відбувається зараз в Україні, – це життя. Тому ми хочемо покласти свої життя на футбольному полі й так віддячити воїнам за те, що вони роблять для нас там, де дійсно показують свій характер та волелюбність. Ми разом сильніші.

І все, що ми робимо і робили останні пів року, – це так ми віддячували ЗСУ, людям, які б’ються за нас, віддають свої життя за нас. Ми всього лише граємо у футбол, але граємо із серцем і віддаємо останні сили на полі, щоб вони, коли дивляться ті 95 хвилин, пишалися нами. Це є наша відповідальність у завтрашньому матчі й в майбутніх, поки триває ця жахлива війна, яка, я хочу, щоб закінчилась», – сказав Йовичевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *