ПСЖ – Баварія: хто фаворит та які шанси у команд на перемогу у матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

ПСЖ - Баварія

У вівторок, 14 лютого, Ліга чемпіонів повертається топовим матчем ПСЖБаварія. Зустріч чемпіонів Франції та Німеччини пройде у Парижі на стадіоні “Парк де Пренс”.

Вже на першій стадії плей-офф команди отримали суперники претендента на перемогу в турнірі. Тож можна сказати, що глядачі зможуть насолодитися видовищем, технікою та тактикою під час цього протистояння.

Початок матчу ПСЖ – Баварія о 22:00 за київським часом.

ПСЖ – Баварія: анонс

“ПСЖ” зустрінеться з “Баварією” в не найкращий для себе відрізок сезону. По-перше, лідери парижан лише повернулися після травм, а участь деяких під великим питанням. Неймар пропустив дві гри через пошкодження та повернувся лише серед тижня у Кубку Франції проти «Марселя». Мессі отримав розтягнення і пропустив зустріч із «Монако» у чемпіонаті — кажуть, що з мюнхенцями він все ж таки зіграє, хоча приступить до тренувань лише у понеділок і може бути не в найкращих кондиціях. Мбаппе пропустив уже два матчі. Французький нападник форсує відновлення і може бути готовим вийти проти мюнхенців, але точно не з перших хвилин. Є питання щодо стану Хакімі та Кімпембе.

Мбаппе и Неймар

Досить велика кількість травм у різні тижні після чемпіонату світу у тому числі пов’язана зі втомою провідних гравців. Всі вони різною мірою брали участь у мундіалі і витратили сили, які вони не мали можливості заповнити — матчі проходять нон-стоп, а іноді навіть по два на тиждень. Звідси безглузді поразки від «Ланса» (1:3) та «Ренна» (0:1) у чемпіонаті та від «Марселя» у Кубку, нічия у лізі 1 з «Реймсом». Футболістам часто не вистачає концентрації.

“Баварія” теж увійшла до другої частини сезону невдало – тричі поспіль зіграла в чемпіонаті внічию. Проте в останніх двох зустрічах мюнхенці показали силу – відправили чотири м’ячі у ворота «Майнца» у Кубку (4:0) і стільки ж разів розкрили оборону «Вольфсбурга» (4:2). Втім, до команди також є питання. Особливо до гри у захисті: пропустити п’ять м’ячів у п’яти матчах – поганий показник.

Барселона - Баварія

Нестабільна гра у захисті та потужні лінії нападу натякають, що у майбутній зустрічі мають відзначитись обидві команди.

Обидві команди мають проблеми в обороні: «ПСЖ» не пропустив лише в одному з п’яти останніх матчів у внутрішніх турнірах, такий же показник у «Баварії». При цьому в чемпіонатах та кубках їм забивали куди скромніші опоненти, а тепер протистоятимуть Мессі та Неймар, а також Сані та Гнабрі — пропустити буде набагато простіше.

При цьому навряд чи від гри варто чекати надто високої результативності. Все-таки ціна зайвого гола у протистоянні таких серйозних команд відіграє велику роль. Не дарма з восьми матчів між клубами в Лізі чемпіонів у ХХI столітті тільки в одному було забито понад чотири м’ячі.

ПСЖ – Баварія: прогноз букмекерів

Букмекери надають мінімальну перевагу гостям майбутньої зустрічі. Коефіцієнт на домашню перемогу ПСЖ становить 2,85, на нічию – 3,80, а на гостьову перемогу “Баварії” – 2,35.

Найімовірнішим точним рахунком поєдинку аналітики вважають нічию з рахунком 1:1 – коефіцієнт 8,20.

Прохід парижан до чвертьфіналу за підсумками двох матчів оцінений коефіцієнтом 2,43, а німецького клубу – 2,35.

ПСЖ – Баварія: де дивитися матч

У прямому ефірі на території України поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між французьким ПСЖ та мюнхенською Баварією можна буде переглянути на сервісі MEGOGO.

Початок зустрічі о 22:00 за київським часом.

ПСЖ – Баварія: результати на стадії групового етапу ЛЧ

Груповий етап Баварія завершила з феноменальним результатом – шість ігор та шість перемог. У суперниках у німецького гранда були Інтер, Барселона та Вікторія Плезнь. Примітно, що за всі ігри колектив пропустив лише два голи, а забив – 18.

Французький клуб на груповій стадії зустрічався з Бенфікою, Ювентусом та Маккабі Хайфою. До останнього туру парижани йшли на першому місці, але в результаті поступилися португальцям перший рядок за кількістю голів. У результаті за шість ігор ПСЖ набрав 14 очок.

ПСЖ – Баварія: особисті зустрічі

ПСЖ та «Баварія» останніми роками нерідко зустрічаються у Лізі чемпіонів. У своїй історії команди зустрічалися 12 разів. Примітно, що жодного разу команди не зіграли внічию – по шість перемог у ПСЖ та Баварії.

Востаннє колективи зіграли між собою у 2021 році у рамках Ліги чемпіонів. За підсумками протистояння до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у наступну стадію пройшов ПСЖ завдяки голам на виїзді (2:3, 1:0).

Нагадаємо, матч-відповідь ПСЖ та Баварія проведуть 8 березня в Мюнхені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *