Шедевральний постріл форварда ПСЖ Кіліана Мбаппе був визнаний найкращим голом тижня в Лізі чемпіонів (Відео)

У середу, 2 листопада, в рамках шостого туру групового турніру Ліги чемпіонів французький ПСЖ здобув перемогу над італійським “Ювентусом” з рахунком 2:1.

Перший гол парижан в цьому протистоянні забив нападник Кіліан Мбаппе, який обіграв опонента і наніс приголомшливий удар з-за меж штрафного точно в кут воріт суперника.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, саме гол форварда ПСЖ був визнаний найкращим взяттям воріт за підсумками тижня в Лізі чемпіонів.

У голосуванні за цю нагороду Мбаппе випередив Еріка-Максима Чупо-Мотінга (“Баварія”), Жоту (“Селтік”) і Жоау Маріу (“Бенфіка”).

Відео голу Мбаппе: 

Нагадаємо, французький ПСЖ грав у квартеті н з португальською “Бенфікою”, італійським “Ювентусом” та ізраїльським клубом “Маккабі Хайфа”. Парижани набрали 14 очок і посіли друге місце в групі. Першу сходинку посіла “Бенфіка”, яка набрала стільки ж балів, але випередила французький клуб за додатковими показниками.

“Ювентус” посів третє місце в групі Н і вилетів до Ліги Європи. “Маккабі” фінішував останнім і завершив свої виступи в єврокубках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *