Ліонель Мессі перевершив показник Роналду по голам в ЛЧ з-за меж штрафного майданчика

Ліонель Мессі

У матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2022/2023 ПСЖ вдома обіграв Маккабі Хайфа з рахунком 7:2, інформує freezmi.io.

Дубль оформив Ліонель Мессі. Один з м’ячів аргентинець забив з-за меж штрафного майданчика. Завдяки забитому м’ячу Мессі став рекордсменом з голів з-за меж штрафного майданчика з моменту свого дебюту в Лізі чемпіонів у сезоні 2004/05, на його рахунку 23 м’ячі. Далі йде португалець Кріштіану Роналду (22).

Крім цього, аргентинець віддав у грі асист і став єдиним гравцем, який забив понад 10 голів та віддав понад 10 передач у всіх турнірах цього сезону.

В іншому матчі групи H Бенфіка виграла “Ювентус з рахунком 4:3. Італійський клуб уперше в історії Ліги чемпіонів пропустив три м’ячі за один тайм. “Біло-чорні” втратили будь-які шанси на вихід з групи. Більш того, якщо команда Аллегрі не обіграє Маккабі, то фінішує на четвертому місці в квартеті.

Останній раз Ювентус не виходив до плей-оф ЛЧ в сезоні 2012/2013. Тоді “Стара синьора” опустилась до Ліги Європи, де дійшла до 1/2 фіналу. До речі, у півфіналі туринський клуб поступився тоді саме Бенфіці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *