АЕК Ларнака – Динамо: який канал покаже матч 5-го туру Ліги Європи

АЕК Ларнака - Динамо

У четвер, 27 жовтня, київське Динамо зустрінеться з кіпрським АЕКом з Ларнаки у п’ятому турі групового Ліги Європи сезону-2022/23.

Колектив Мірчі Луческу спробує завоювати перші переможні три очок на поточній стадії турніру у виїзному поєдинку.

Зустріч відбудеться у кіпрському місті Ларнака на домашньому стадіоні опонента “біло-синіх” АЕК Арена також відомому, як стадіон імені Георгіоса Карпатакіса. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

АЕК Ларнака – Динамо Київ: трансляція

Крім того, в Україні другий поєдинок між АЕКом та Динамо Київ буде доступним для перегляду в прямому ефірі на OTT-платформі MEGOGO.

Зустріч у рамках п’ятого туру групового етапу Ліги Європи сезону-2022/23 АЕК Ларнака – Динамо Київ буде зіграно у четвер, 27 жовтня, на Кіпрі о 19:45 за київським часом.

Попередній матч у рамках місцевої першості АЕК із Ларнаки провів проти АПОЕЛу у гостях на стадіоні Нео ДСП у Нікосії (1:0). Остання гра в рамках Ліги Європи була зіграна на домашній арені з Фенербахче (1:2).

Що ж до Динамо, то підопічні Мірчі Луческу на стадіоні ім. Валерія Лобановського зіграли внічию з Ворсклою (1:1) і на арені МКС Краковія в Кракові програли французькому Ренну (0:1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *