У Реала серйозні кадрові втрати перед матчем Ліги чемпіонів проти Лейпцига

Нападник “Реала” Карім Бензема пропустить матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з “РБ Лейпциг”.

Про це повідомив головний тренер іспанської команди Карло Анчелотті після завершення зустрічі 11 туру Ла Ліги з «Севільєю» (3:1).

«Він не буде готовий до вівторка, але, я думаю, він зіграє у неділю [з «Жироною»]. Я не хвилююся за нього, тому що це дуже незначне пошкодження, яке виникло вчора. Погоджуся, що він [на даний момент] не показує все, на що здатний, але коли Карім перебуває у формі і має мотивацію, він залишається для нас дуже важливим футболістом. Проте наявність довгої лави дозволяє приховувати відсутність таких важливих гравців. Це не означає, що Карім не відіграватиме значну роль у другій частині сезону», — сказав керманич мадридців.

Крім того, офіційний сайт мадридського клубу повідомляє, що із заявки “Реала” на матч з “РБ Лейпциг” був виведений хорватський півзахисник Лука Модріч.

Повідомляється, що спочатку хорват був у складі і мав летіти з командою до Німеччини, проте в останній момент був вилучений із заявки. Причин такого рішення не розголошуються.

Модріч провів три матчі в Лізі чемпіонів цього сезону, на його рахунку один забитий м’яч.

Матч “РБ Лейпциг” – “Реал” відбудеться у вівторок, 15 жовтня. Стартовий свисток арбітра прозвучить о 22:00 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *