“Мета була досягнута нами двічі”: тренер Ренна – про перемогу над Динамо в Лізі Європи

Бруно Женезіо

Головний тренер Ренна Бруно Женезіо прокоментував перемогу над Динамо (1:0) у четвертому турі групового етапу Ліги Європи, після якої кияни втратили всі шанси на плей-офф турніру.

Попередня зустріч команд також завершилася перемогою французького колективу з рахунком 2:1.

“Мета була досягнута нами двічі. Ми перемогли і вже точно фінішуємо, принаймні, на другому місці, що означає щонайменше вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи. Тепер ми поїдемо на виїзний матч із Фенербахче аби поборотися за перше місце. Ми конкуренти і до того ж вони намагатимуться уникнути зайвих матчів у лютому.

Вважаю цю перемогу досить обнадійливою для прогресу команди. Це була не найкраща наша гра, але з погляду зрілості та солідності дуже цікава. Усі матчі у Лізі Європи складні.

Користуючись нагодою, хочу висловити повагу до команди Динамо, бо, враховуючи умови, у яких вони готуються, з дуже далекими поїздками, та обставини, що відбуваються на їхній батьківщині, вони доставили нам чимало проблем. Ми маємо їх привітати, вони провели дуже хорошу гру.

Щодо нас, я думаю, ми можемо краще грати у нападі. У другому таймі ми мали забивати другий гол і відійти у захист, але ми знали, як грати надійно, як залишатися організованими та збалансованими. Наш захист зіграв солідно та серйозно, мені це дуже сподобалося. Це було непросто, бо попереду суперник мав хороших гравців”, – наводить слова Женезіо офіційний сайт Динамо.

Після чотирьох зіграних турів в активі “Динамо” 0 набраних очок і “біло-сині” займають останнє місце в турнірній таблиці квартету В. Лідирують у групі “Фенербахче” і “Ренн” – по 10 балів. АЕК з 3 очками йде на третій сходинці.

Команда Мірчі Луческу повністю провалилася в цьому розіграші Ліги Європи і вже втратила навіть математичні шанси пробитися в плей-офф турніру. Єдина надія киян на євровесну – обійти АЕК в турнірній таблиці і з третього місця пробитися в 1/16 фіналу Ліги конференцій.

Нагадаємо, тиждень тому “Динамо” поступилося “Ренну” у виїзному матчі третього туру групового турніру ЛЄ з рахунком 1:2. У попередніх турах команда Луческу також програла “Фенербахче” (1:2) і кіпрському клубу АЕК (0:1).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *