“Я знаю, хто мій конкурент”: Андрій Лунін – про своє становище в Реалі

Український голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін розповів, що думає про те, що мало грає.

“Заходитись тут – це щось нереальне. Кожного дня прокидаєшся та їдеш на тренування з найкращими та на найкращу базу.

З іншого боку, звісно, хочеться більше грати. Для цього ти, в принципі, і працюєш. Але також розумію, для чого я працюю і хто інший воротар. Треба мати терпіння.

Так, важко, є періоди, коли щось може йти не так, щось не вдається, але це проходить, і ти продовжуєш. Я вважаю, що праця окупається в будь-якому випадку, якщо ти докладаєш багато зусиль. Навіть якщо не тут, то в іншому місці. Ти завжди отримаєш те, на що заслуговуєш”, – сказав Лунін.

Також він розповів, що думає про шанси витіснити Тібо Куртуа з основи.

“Посунути його дуже важко. Має щось трапитись: ротація чи травма, як в цьому випадку. Я нікому не бажаю ніяких травм. Це найгірше, що може бути в спорті і взагалі зі здоров’ям. Але як я, наприклад, заграв у Дніпрі? Це була криза. Всі пішли – і черга дійшла аж до мене. Я був четвертим голкіпером. Це випадок, але я також працював і чекав.

І коли отримав свій шанс, то треба було проявляти себе. Мені це вдалося. Тут вже інший рівень, але також треба чекати, продовжувати працювати та використовувати кожну нагоду, яка може трапитися, — сказав Андрій Лунін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *