Ліонель Мессі оновив власний рекорд Ліги чемпіонів

Нападник французького “Парі Сен-Жермен” Ліонель Мессі забив гол у гостьовому матчі третього туру групового етапу Ліги чемпіонів з португальською “Бенфікою”.

Аргентинський нападник першим в історії турніру влучив у ворота 40 різних клубів. Другим за цим показником є ​​португалець Кріштіану Роналду – він забив голи у ворота 38 команд, інформує фрізмі.іо.

Аргентинець також є першим гравцем в історії, який забивав голи у ЛЧ у 18 сезонах. Найближчим переслідувачем за цим показником є ​​форвард “Реала” Каріма Бензема (17 сезонів). Нападник Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду забивав у матчах Ліги чемпіонів у 16 ​​сезонах.

Мессі за кількістю голів у Лізі чемпіонів посідає друге місце в історії. У 159 матчах аргентинець забив 127 голів. Лідером є Роналду, який у 183 іграх забив 140 голів. На третьому місці йде польський форвард «Барселони» Роберт Левандовскі (108 матчів та 89 голів), на четвертому – Бензема (143 гри та 86 голів).

Матч “Бефніка” – ПСЖ завершився з рахунком 1:1. В іншому матчі групи H італійський “Ювентус” вдома обіграв ізраїльський “Маккабі” (Хайфа) з рахунком 3:1. ПСЖ та «Бефніка» лідирують у групі H з сімома очками. Третім йде «Ювентус» (3), четвертим – «Маккабі» (0).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *