Віктор Леоненко: Динамо нічого не показало на полі у грі з ФК АЕК

Віктор Леоненко

Віктор Леоненко у себе на ютуб-каналі підбив підсумки гри Динамо – АЕК в Лізі Європи. Він розкритикував гру обох клубів, але найбільше дісталось “біло-синім”.

“Чесно кажучи, яка це ліга ? От я подивився футбол, я не можу зрозуміти, яка це ліга? Це не Ліга Європи, це не чемпіонат країни, просто питання: “Яка це ліга?”.

Добре, що хоч з офсайду, але Буяльський забив. Чесно кажучи, сумно, що не зробили подарунок великому динамівцю Володимиру Федоровичу Мунтяну, я так розумію, порадували його “в лапках”.

Знову нуль ударів. Давайте, щоб вам було простіше, бо мені реально важко не матюкатись. Подивіться на різницю між Баварія – Барселона та Динамо – АЕК. Там моменти створюють, там показують техніку, там показують швидкість, там показують все. 

Ми ось з поза гри забили і все. Там попав Дьорчо, чудово потрапив в дев’ятку, та теж більше нічого. Але я думаю, їх це влаштовувало. Ведуть в рахунку, а там вже як вийде. Ось так і грали дві команди”.

Я, як і багато хто, вболівав за Динамо, але питання: “за що я повинен вболівати?”. За те, що на футбольному полі немає нічого ? Ударів немає, та взагалі нічого немає”, – сказав Віктор Леоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *