Олег Саленко: Характер у Динамо був присутній в грі з Фенербахче

Олег Саленко поділився думками щодо стану київського Динамо на даний момент.

— Після непоганого старту у кваліфікації Ліги чемпіонів, зараз “Динамо” здебільшого розчаровує. З чим це пов’язано?

— Важко сказати, що відбувається із киянами. У перших матчах Ліги чемпіонів “динамівці” мали непоганий вигляд, але потім щось зламалося, почалися травми у провідних гравців.

Мабуть, було навантаження у фізичній роботі. Добре, що вдалося виграти останню гру у чемпіонаті, щоб у колективу хоч якось піднявся моральний стан.

Однак зараз мені навіть складно припустити, який склад на матч із АЕКом виставить Мірча Луческу. Буде інший воротар, не зможе зіграти Микола Шапаренко, котрий був провідною фігурою у наступальних діях “Динамо”.

І якщо ми замислюємося, як зіграти з найслабшим суперником у нашій групі – то вже настає час подумати, що робити з динамівською командою…

— Як можна перебороти не найкращий психологічний стан команди, в якому, напевно, зараз перебуває “Динамо”?

— Як показала гра зі “Львовом”, кияни перебувають і не в кращому фізичному стані. “Бенфіка” у двох матчах забила п’ять голів, “Дніпро-1” – три, “Зоря” – три, “Фенербахче” – два. Я такого не пам’ятаю, щоб за п’ять поєдинків “біло-сині” пропускали 13 м’ячів.

Хоча у матчі з турками характер у “динамівців” таки був присутній. Так, трохи не вистачило, але хочеться вірити, що скоро справи підуть краще“, – сказав Саленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *