“Тренер задоволений, бо бачив, що ми віддали всі сили”: Іван Петряк – про результат гри з Селтіком

Іван Петряк

Футболіст донецького Шахтаря розповів, що думає про гру 2-го туру ЛЧ проти Селтіка (1:1).

– Перший матч «Селтік» програв «Реалу» 0:3, тому їм потрібно було з першої хвилини тиснути на нас. Тому вони дуже активно почали, забили швидкий м’яч. Ми почали тяжко, це всі бачили. Але потім ми зрівняли рахунок, гра вирівнялася. Думаю, ми заслуговуємо на нічию сьогодні. Як мінімум.

– Чого не вистачило для перемоги?

– «Селтік» дуже компактно грає, футболісти відпрацьовують один в один до кінця. Дуже важко з такими в обороні. Але в нас було 3-4 моменти, коли ми могли забити. Також могли і пропустити. Досить рівна гра. Думаю, 1:1 – результат, який показує гру на полі.

– Це перший домашній матч «Шахтаря» в ЛЧ. Якось відчули підтримку трибун?

– Звичайно, відчули. Хотів би сказати – дуже дякую вболівальникам, які прийшли нас підтримати. Звичайно, ми хочемо грати в Україні, сумуємо за нашими вболівальниками. Але така ситуація в країні, всі знають. Сьогодні було дуже багато людей з України. Ми граємо для них, для наших збройних сил, для нашої країни. Ми це відчуваємо. Сподіваюся, вони теж відчувають, що ми віддали все, що могли.

– Два матчі, в обох набрали очки. Це вже як заявочка на вихід з групи?

– Чесно кажучи, ми працюємо від матчу до матчу. Бо є і в чемпіонаті дуже тяжкі ігри. Ми не думаємо про майбутнє, живемо, готуючись до кожного матчу, неважливо, хто буде – «Реал» чи «Металіст». Готуємося до кожного матчу окремо. Завжди хочемо перші місця.

– Тренер задоволений?

– Тренер задоволений, бо бачив, як хлопці сьогодні віддалися на полі. Він розуміє важкість цього матчу, важливість. Всі команди дуже сильні. Тому одне очко – не дуже погано. Звичайно, хотіли виграти, але будемо розбирати наші помилки, – сказав Петряк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *