Шахтар – Селтік: слова Йовічевіча напередодні матчу

Головний тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевіч розказав про майбутній матч з «Селтіком» в Лізі чемпіонів, який пройде 14 вересня.

– Уже обговорювали зі Шведом «Селтік», адже свого часу він виступав у складі шотландців?

– Мар“ян не зміг сильно допомогти, адже «Селтік» дуже змінився, відколи Швед грав за них. Зараз ми говоримо про нову команду, яка з новим головним тренером дає чудовий результат у чемпіонаті Шотландії. Вони переконливо виглядають, грають у динамічний, агресивний, комбінаційний футбол атакувального типу. Як мінімум завтра нам буде важко протистояти в бажанні, динаміці, боротьбі, єдиноборствах, але ми не можемо поступитися.

– Після вдалого дебюту можна сказати, що ви адаптувалися до Ліги чемпіонів, чи нервозність однаково є?

– Нервозність є завжди. Я гадаю, що це й рухає тебе вперед. Є адреналін, спортивний страх, а без страху немає куражу та хоробрості.

Чекаємо важкого матчу, проте хочемо дістати задоволення й переконати себе, що ми можемо ще раз зіграти на тому ж рівні, що і з «Лейпцигом». У команді гарна атмосфера, всі готові до завтрашнього матчу, але щоб усе закінчилося позитивно, потрібен збіг багатьох факторів. Ми готові й ми можемо.

На жаль, ми не можемо грати на території України через поточний політичний стан. Ми перебудовуємось на те, що повинні прийняти в нинішній ситуації, а варіант із Варшавою виник кілька місяців тому. Тренування проходитимуть у спортивному центрі «Легії», за що дякую цьому клубові.

«Шахтар» щиро вдячний за те, що нам надали чудовий, практичний і величезний комплекс. Нам дають змогу спокійно тренуватися в умовах, яких потребує професійний клуб. Як мінімум єврокубкові матчі ми гратимемо на стадіоні «Легії», а далі дивитимемось, що станеться з чемпіонатом, – сказав Йовичевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *