Індзагі та Нагельсманн поділились думками від матчу Інтер – Баварія

Наставник мюнхенської Баварії Юліан Нагельсманн та його колега тренер Інтера Сімоне Індзагі поділились емоціями від матчу між своїми підопічними.

«Сьогодні я задоволений грою. Протягом 90 хвилин ми зберігали хороший рівень інтенсивності. У кожному з таймів було близько десяти хвилин, у яких ми віддавали супернику територіальну перевагу, і, очевидно, він міг скористатися нею. В цілому ж, ми повною мірою заслуговували на перемогу. Було важливо почати з трьох очок», – сказав Нагельсманн.

«Ми посилили тиск у другому таймі і мали можливість продовжити боротьбу. Зрозуміло, що проти подібних суперників матч потрібно проводити ідеально – нам протистояла команда найвищого рівня, яка входить до трійки найкращих у Європі, на мій погляд.

У перші 20 хвилин проти потужної екстраординарної команди, однієї з найсильніших у Європі, ми програвали багато єдиноборств. Після першого голу, коли нам всією командою стало необхідно грати краще, ми організували безліч потенційних можливостей для взяття воріт, але, на жаль, останній пас у нас не йшов», – сказав Індзагі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *