Наставник АЗ: Наша команда голодна до перемог

ЗСУ КУП

Пресконференція головного тренера АЗ (Нідерланди) Паскаля Янсена перед матчем групового етапу Ліги конференцій проти “Дніпра-1”. Гра відбудеться 8 вересня, початок – о 22:00.

– Зазвичай ви, якщо маєте змогу, то намагаєтесь дивитися суперника зі стадіону в живу, але зараз такої можливості не було. Чи це є проблемою?

– Усі повинні розуміти, що СК “Дніпро-1” грає в Україні, але проти нас вимушений буде грати в Словаччині. Ми доклали максимум зусиль щоб підготуватися матчу, і зробили для цього усе, що було в нашій змозі.

– СК “Дніпро-1” провів не так багато матчів, як АЗ у цьому сезоні. Чи дає це перевагу АЗ?

– Так, ми маємо цей факт, що грали більше за СК “Дніпро-1”, але якщо говоримо про найближчу гру, то тут ніякого впливу цього не буде. Хто буде краще готовий, той і переможе.

– З командою приїхали гравці, які були раніше в лазареті – Ванхеундзен і Базур. Вони вже готові грати?

– Вони не прибули туристами. Якщо ми беремо футболістів, то вони можуть вийти на поле.

– Вони вийдуть зі старту?

– Скоріше ні, один взагалі тільки починає тренуватися в загальній групі, а інший провів тільки 20 хвилин у минулому матчі. Їм ще потрібен час, щоб набрати форму.

– Зазвичай ви замінюєте основних гравців в останні 15-20 хвилин матчу. Ви таким чином намагаєтесь дати можливість їм відпочити?

– Це не пріоритет, адже для нас головне перемагати. Наша команда голодна до перемог, гравці знаходяться у дуже в хорошій формі, тому ми можемо дати комусь перепочинок, але тільки у тому разі, якщо гра буде складатися на нашу користь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *