Михайло Мудрик: Ключовим був наш підхід до гри, ми вірили один в одного

Півзахисник Шахтаря Михайло Мудрик прокоментував перемогу над «Лейпцигом» (4:1).

– Сталося те, у що ми вірили і чого прагнули. Фантастичний результат. Грали майже всі вихованці клубу. Ця перемога дуже пам’ятна для всього народу, для всіх українців, для ЗСУ. Велике благословення – розділити її з усім народом.

– Ти забив приголомшливий гол. Звідки взялися сили на 76-й хвилині для такого ривка?

– Скажу чесно, вже було важко. На 76-й хвилині був ривок, а на 75-й хвилині вже були судоми на литках. У голові думка: якщо перетерпіти цей важкий відрізок, можливо, Бог дасть шанс, – так і сталося.

– Для тебе це дебютний гол у Лізі чемпіонів. Що він означає?

– Згадую, скільки разів відпрацьовував такі ігрові елементи, скільки часу йшов до цього гола і взагалі до того, щоб забивати та забезпечувати результат. Це великий крок, але тільки крок – багато ще попереду. Щасливий, що голом зміг потішити своїх батьків і всіх українців, адже вони цього заслуговують.

Мені здається, ключовим був наш підхід до гри, тому що ми не боялися й вірили один в одного. Проте якщо подивитися хронологічно на матч, то ключовий момент стався, коли ми пропустили гол і після цього не сіли, а грали далі. Потім вдалося забити другий гол, який був дуже важливим.

– «Шахтарю» пророкували нелегкий шлях у Лізі чемпіонів, але перемога над «Лейпцигом» показала, що команда не буде аутсайдером у групі. Що скажеш скептикам?

– Той, хто ненавидить, ненавидітиме, однак це нормально. Багато хто в нас не вірив і говорив, що якщо з бразильцями та Де Дзербі ми набирали по два очки, то цю команду переїжджатимуть катком. Говорили, що було б добре, якби нам просто вдалося забити бодай два м“ячі. Краще все доводити справою, ніж просто говорити й розповідати, хто і як гратиме, – сказав Михайло Мудрик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *